NikaRoovy bez…?

Hahaj, rozhodla jsem se napsat celkem ničemný článek – nečekejte od něj nic extra.Jde o to, že se až moc často setkávám s komolením mojí přezdívky a dneska už jsem vypěnila a odhodlala se sepsat Pravidla českého nikaroovského pravopisu!

ΝikaRoovy

Zaprvé – píše se to bez mezery a pomlčky! 😀 Často se setkávám s výrazy Nika Roovy, dobře, to ještě ber, jelikož se tak jmenuji na Googlu, ale taková Nika-Roovy mě dostane, pěkně prosím necpěte do mě tu pomlčku, ta je tam tak ošklivá!

Zadruhé – N a R jsou velkým! Jop, několikrát jsem také jen Nikaroovy! Zmenšováním rka zmenšujete mou maličkost do ještě menších velikostí! 😀 Pamatujte, R jako rohlík – a rohlík je velký, ne?

Zatřetí – Y ne A! Někteří mi také říkají NikaRoova.Ne, ne, ne, ne, ne, Roovyje vždy jen a pouze s Ypsilon! Á néééé prosím pěkně!

Začtvrté – Skloňování! Věřte nebo ne, ale moje jméno se skloňuje podle pádů. Fakt. Nelze říct NikaRoovy bez NikaRoovy, komu čeu NikaRoovy, vidím NikaRoovy, volám“Héj, NikaRoovy!“ prostě ne. 😀 To je asi nejčastější vlouděná chybička. Je to jednoduché, Nika je podle vzoru žena a jen dodáte Roovy! Tedy 1. pád: NikaRoovy, 2. pád: NikyRoovy, 3. pád: NiceRoovy (yeah, Pěkná Roovy! :O :D), 4. pád: NikuRoovy, 5. pád: NikoRoovy, 6.pád: NiceRoovy (záás) a 7. pád: NikouRoovy.

Zapáté – Samozřejmě nepohrdnu různými změnami, nevadí, když někdo poví jen Nika, NRoovy, Roovy, NR, Roovinka – ale o jedno vás prosím, nikdo mi neříkejte Niki! 😀 To zračí Nikolou, což nejsem. Případně jsem pro vás vždycky Verďa Veru Verunka. 😀

Inu, to by bylo několik pravidel ohledně mého jména – článek čistě z přetrhlých nervů. Ne že bych se někdy na někoho zlobila, jen u toho vždy s úsměvem kroutím očima a tentokrát už moje očička jednou provždy dokroutily službu! 🙂

3 Replies to “NikaRoovy bez…?”

  1. 😀 😀 pobavilo. za prve, co mas proti pomlckam (Rachel-Roo 😀 😀 ) za druhe to sklonovani bych asi netipla, ale jinak jsem te snad jeste nikdy nekomolila neboj 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *