Rozhovor pro Lolu-J

Přináším vám rozhovor, který se mnou udělala blogerka Lola-J! Rozhovor se zaměřuje se na mou tvorbu a tak podobně… No. teď už k rozhovoru!
 
 _
1) Ahoj, jak by jsi představila svou blogerskou osobnost čtenářům?
Myslím, že má osobnost je poněkud složitá. Sama sebe bych nenazvala ani tolik blogerkou, jako spíš pisatelkou. Jednoduše řečeno se za mou blogerskou osobností skrývá holka, co má své sny a touhy v psaní a blog užívá k tomu získat názor a propagovat se.

2) Na tvém blogu můžeme najít mnoho článků z oblasti povídek. Zaměřuje se tvůj blog ještě na něco jiného?
Celé měsíce se blog zaměřoval pouze na literární tvorbu, momentálně však probíhá na mém blogu rekonstrukce a chystám se zaměřit blog na recenze knih a podobně.

3) Co ti blog přináší do života? Realizuješ si díky němu své některé sny?
Především získávám právě názory ostatních. Ráda slyším, když se má tvorba líbí, ale také kritiku, která mi pomáhá se zlepšit. Díky čtenářm mám sílu psát dál, dopsala jsem svou první knihu, vydala si ji na vlastní náklady a potkala mě i má první akce- autorské čtení v městské knihovně. Pomocí podpory čtenář jsem před nedávnem dopsala i druhou knihu, kterou s chystám vydat na podzim. Myslím, že blog mi pomáhá jít dál.

4) Chtěla by ses psaním živit?
Určitě by jsem chtěla být spisovatelkou, je to mj velký sen, živit se jednou tím, co mě nejvíce baví a to právě psaním. Ale živit se uměním není vždy jednoduché, takže bych chtěla mít k psaní ještě něco. Kdybych si měla vybrat, byly by to jazyky- přesněji angličtina, francouzština nebo italština. Ráda bych knížky i překládala.

5) Uvažovala jsi o tom, že bys napsala svou vlastní knížku už teď?
Jak už jsem zmínila, již jsem dopsala svou druhou knihu, která je podle mě povedenější než ta první. Zkouším jí poslat do nakladatelství, ale nevím, jestli bude zájem. Budoucnost je nejistá.

6) V jednom z článků jsi napsala, že ti hlavou proletěla myšlenka zrušit blog; ale vždyť jej máš uspořádaný, čtenáře… co způsobilo příchod těchto myšlenek?
Já nevím. Nebylo to ani viditelností blogem pro čtenáře, jako spíš zmatkem v mé hlavě. Najednou jsem prostě měla v mysli takový nepořádek ohledně blogu, že jsem myslela, že se z toho snad i blázním a řešení je ho zrušit. Nakonec jsem se ale přece jen rozhodla ho „uklidit.“

7) Řídíš se nějakým mottem (ať už v oblasti blogování nebo osobním životě)?
Ano. Především se řídím mottem: „Neprosni svůj život, prožij svůj sen.“ Což mi pomáhá uskutečňovat svá přání a sny, Které bych chtěla… prožít. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *