Milujte ji

Svět se dá jednoduše rozdělit na tři skupiny.

První skupina jsou lidé, kteří milují Denysku. Skupina těchto lidí patří mezi ty, kteří to mají v hlavě v pořádku. Druhá skupina zahrnuje ty, kteří Denysku znají a nemilují ji. Tak ti to v hlavě v pořádku nemají, dalo by se říct, že mají velkou psychickou poruchu, protože nemilovat Denysku je ten největší hřích, je to něco, čím přijdete opravdu o hodně, protože téměř nic není důležitějšího než nehynoucí obdiv k této nadpozemské bytosti. A třetí skupina jsou ti, kteří Denysku neznají. A právě ti by si měli tohle přečíst, protože tímhle chci tu, kterou nelze nemilovat, tuto neskutečně úžasnou bytost přiblížit.
Na první pohled je to možná obyčejná holka. Zrzavé vlasy, není zrovna nejvyšší, poznávací značka: panda. Téměř vždy na ní naleznete něco s pandou, protože Deny je do nich absolutně poblázněná. Víc je snad poblázněná jen do svého manžela, s kterým má dvě úžasné dcerky. Savanu a Gwendolyn. Její sen je mít vlastní palác s jednorožcem a já pevně věřím, že si svůj sen splní. Každý má na to aby dostal to, co chce. Je také slavná kvůli odhalení největším divům světa. Přišla na tu skutečnost, že melouny jsou základy světa a bez nich by svět prostě nemohl existovat. Melouny jsou snad nejdůležitější věcí, kterou lidstvo má. A taky je Denyska trochu úchylná, ale přiznejme si, kdo z nás alespoň někde hluboko uvnitř není? Je to Bůh. I Satan. Ochránkyně pandiček. Schvalovací úřad. Superhrdina. Nejlepší brácha na světě… Dalo by se říct, že Denyska je všechno. Každopádně je Denyska člověk, kterého by jste měli milovat.
Proč? Kladete si otázku proč? Ani potom co jste si tohle všechno přečetli? Mohu vám nabídnout mnoho důvodů, proč milovat Denysku.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože je autorkou světově uznávané melounové teorie.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože tolik chrání pandičky.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože nikdo z nás nechce trhat partu.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože slunce svítí.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože jednoho dne, až bude konec světa, přežijeme, protože si budeme skladovat melouny.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože má nejlepší ségru na světě.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože na podzim padají listy.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože v lese jsou stromy.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože většinou se podíváme na oblohu a jsou tam mraky.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože Xemerius je totálně boží.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože v Japonsku mluví japonsky.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože abeceda začíná na A.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože nopýři umí létat.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože 69.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože voda je mokrá.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože mám fakt hlad a nejsem schopna si dojít pro jídlo.
Měli bychom všichni milovat Denysku, protože v noci bývá tma.
A hlavně. Měli bychom všichni milovat Denysku, protože rozdávat lásku je krásné.
Je to jen zlomek všech důvodů, proč bychom všichni měli milovat Denysku. Tak teď se všichni hrdě usmějte a nahlas si řekněte: Já miluji Denysku. Můžete hledat i jiné důvody. Jdete po ulici a všímejte si detailů. Vidíte, že žena, co prošla kolem vás má červenou bundu? Řekněte si pro sebe, ona měla červenou bundu, a proto miluji Denysku. Přistupujte na svět s myšlenkami na tuhle bytůstku a věřte, že svět bude krásnější, zajímavější, růžovější a odlehčenější.
Možná vám tenhle článek přijde jako nějaký hloupý vtip, ale to rozhodně není. Přistupovala jsem k tomuhle článku s naprostou vážností, protože přesně tak to všechno je.
Je jen na vás, jak k tomu přistoupíte vy. Každopádně pokud chcete být hrdí sami na sebe a chcete, abych na vác byla hrdá i já, napište pod tento článek Já miluju Denysku. Můžete připsat i svůj vlastní důvod. Jakmil to napíšete či řeknete, budete se cítit jistě mnohem uvolněněji. Protože konečně vyjdete ku světu s něčím, co celou dobu bylo zahrabané hluboko ve vaší duši a vy jste o tom možná ani nevěděli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *