Dopisy pro Virwen – Třináct

Twl Dominicku si ze mě děláš srandu ne? Uvědomuješ si, že já to čtu než to Virwen předám? 😀 No co hele, konečně je tu další dopis, on sebou taky mohl hnout. Jo a Domi- to co si řekl o mým tajtrdlíkovi si ještě vyřídíme. -_-

Věnováno Virwen, která čeká už moc dlouho
a Lanastusovi, který chtěl kolotoooč
 
Ach, pověz mi má drahá, co jsem to za člověka? Či kočkodlaka nebo co jsem to vlastně zač, já nevím. Každopádně si nezasloužím existovat. Tak dlouho jsem nenapsal své milované, ale to víš, byl jsem na čas v Indonésii. Ta otravná, dotěrná Nika do mě pořád šťourala ať to napíšu. Psal jsem to hindsky, ale to se moc nevyvedlo tak jsem to roztrhal a píšu normálně. Jéj, co jsem to jen řekl o své úžasné paní? Neříkej jí, že jsem to řekl, neříkej jí to. (Vím, že řekneš.)
No, myslím, že do Indonésie už nikdy nepojedu. A už vůbec ne s tou otravnou úžasnou Nikou, protože její přítomnost už fakt nesnesu si nezasloužím. To bys mi nevěřila, co se tam dělo za zajímavé věci. Vona si s sebou ještě navíc vzala nějakýho člověka, o kterém tvrdí, že je to její přítel a já že ho mám prej uctívat stejně, jako ji. Přece jen je to naše bohyně, která nás stvořila, ale to neznamená, že budu uctívat ještě nějakýho jejího tajtrdlíka Lanastuse. To ti byl zvláštní osoba to ti povím. Pořád sebou nosil nůž a chtěl mě zabít! Jak já jsem se ho bál, to si ani nedovedeš představit. Ale já neměl strach. Je to přece jen tajtrdlík.
Šli jsme na oběd a pak slečna Úžasná, čili Nika, dostala naprosto úžasný nápad. Prej, že půjdeme na kolotoč. Mohl jsem jít s ní nebo zůstat s tím tajtrdlíkem s nožem. To jsem samozřejmě odmítl, protože z něj jde čirá hrůza je to otrapa. No tak jsem šel s ní, no von se k nám nakonec stejně připojí. Tak jsme šli na kolotoč, náhodou jsme potkali Jimba. Nevim jak to dělal, že se Ničinýho týpka ani trochu nebál… No. Pak se to roztočilo a… mě se udělalo lehce nevolno. Co si budem povídat, za chvíli měl Jimbo celý můj oběd na obličeji. To jsi asi nemusela vědět, ale čert to vem.
Jednoduše řečeno, jsem rád, že jsem zpátky a doufám, že toho hrůzuvzbuzujícího tajtrdlíka už nikdy neuvidím. (Haha, Nika chce někdy zajít pro změnu na večeři, přidáš se, má lásko? Alespoň uvidíš jak děsivý otravný ten patvor je.
Ach co dodávat, když dvě slova stačí, scházelas mi. Ty můj přenádherný šnečku. Miluji tě.
S nehynoucí láskou, tvůj Dominick.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *