Dopadlo to špatně… vzali se

Název: Dopadlo to špatně… vzali se

Autor: Alena Jakoubková

Počet stran: 224

Nakladatelství: Moba

Příběh, který vám už při pohledu na obálku prozradí, jak to vlastně dopadne, je vyprávěn z pohledu třiatřicetileté Zuzany, matky dvou dětí, kterou už odjakživa manžel podvádí. Celé roky to tolerovala kvůli dcerám – nyní jí však manžel oznámí, že jeho milenka je těhotná a miluje ji a že se chce rozvést. Čerstvě rozvedená žena však musí snášet další trápení – tři skvělé kamarádky, které si coby dohazovačky nedají pokoj.

Společně se Zuzanou zažíváme až humorně nezdařilé schůzky a potkáváme opravdu divné druhy všech mužských. Jeden by se divil, jak je těžké najít chlapa, který za něco stojí – není jak sterilní sklenice, nemá sklony pořád něco opravovat nebo to není podivný úchyl…

Příběh je vyprávěn vtipně, zve nás do světa žen, jejich přátelství a úsměvných plánů, přes perník v prášku až po hledání skutečné lásky. Ženské romány nikdy nebyly mým šálkem kávy, ale tento jsem si oblíbila, i když ještě nejsem schopna zcela pochopit svět a myšlení dospělých žen.

Alena Jakoubková je výborná vypravěčka, vytvořila řádku zajímavých postav a přesto takových, jaké každý den potkáváme na ulici. Procházet se Zuzanou seznámení se všemi muži a snášení jejich vad mě bavilo. U celé knížky jsem se parádně zasmála, autorka má bezvadný smysl pro humor. Jsem plně rozhodnuta přečíst si i další knížky této skvělé české spisovatelky.

Nejde o knihu, která by vás položila do kolen, ale nabízí příjemný zážitek na zpestření našich dnů, u kterého se nasmějete. Čte se to svižně, čtenáře to upoutá cobydup a během odpoledne je knížka přečtená. Pokud hledáte něco úsměvně pohodového, neváhejte po knížce sáhnout.

rdjžtrdjžtrdjžtZa poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství MOBA.

 

 

 

3 Replies to “Dopadlo to špatně… vzali se”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *