Knihy, které chci číst v létě

Čauky čauky, Stříbřátka moja! 🙂 Vytvořila jsem pro vás takový článek, kde představím knihy, které chci v létě přečíst. 🙂 Kdyby někoho zajímalo. 🙂

Knížky Kateřiny Petrusové už mám doma od Světa knihy a už je vážně musím dočíst, zatím jsem zdolala jen Nebezpečnou lásku. Nepřítel mého nepřítele je momentálně rozečten (zatím super! :)) Na Zakázanou přitažlivost se chystám později, ale během léta ji určitě musím přečíst!

 

 

Knížku Než jsem tě poznala mám doma už asi od zimy, když mi jí poslal Knižní klub jako dárek za hodnocení knížky Naslajsemte.cz. Všichni si ji chválí a já se k ní stále nedostala! Každopádně na Světu knihy jsem koupila další knížku této oblíbené autorky – Poslední dopis od tvé lásky –  a také se musí přečíst. V létě určitě přečtu!

 

Knížka Přivolávání – Nejtemnější síly je u mě doma poměrně krátce – nedávno mi přišla jako recenzní výtisk z nakladatelství Galatea (děkuji moc! :)) a tu chci přečíst v nejbližší době, aby byla recenze brzy na světě. Upřímně jsem na tuhle knížku dost zvědavá – ale na pohled vypadá krásně, to musím uznat, radost se dívat a radost mít ji v ruce a ohmatávat!

 

 

 

Tohle přijde na řadu hodně brzy, snad hned po Nepříteli. Cizí slovo láska – recenzák od Fortuny Libri, úsměvný, hezký, oddechový, na léto jako dělaný. Těším se. 🙂

 

 

 

 

Tři paperbacky, které jsem koupila na Světu knihy. Jedna za 149, když koupíte dvě, dostanete třetí zdarma – nekupte to. 😀 Celkem mě to tedy vyšlo na necelé tři stovky za všechny. 🙂 Film PS: Miluju tě, se mi hrozně líbil a doufám, že knížka bude taky. Od stejné autorky jsem pak vzala ještě knížku Díky za vzpomínky, která má fakt bombastickou a krásnou obálku, takhle nevypadá tak krásně jako naživo, to je nádhera! 🙂 A jako třetí je knížka Vzpomínáš si? od Sophie Kinsella, které mě zaujala, má docela pěknou obálku a připadá mi, že se na léto hezky hodí. 🙂

Pak tu máme dvě Yoli knížky, které by mi měly přijít v následujících dnech! 🙂 Cena nevinnosti a Na hraně zapomnění. Jsou to recenzní výtisky, takže recenze snad budou brzy. Na obě jsem hodně zvědavá, vypadají moc dobře. A obálka Na hraně zapomnění je úžasná a já se jí prostě nemohu nabažit!

 

 

Podezřelý. Tuhle knížku už mám doma pekelně dlouho a už se fakt stydím, že recenze ještě není na světě, protože jde o recenzní výtisk. Zabít mě je málo! Takže se chci k ní brzy dostat, aby to bylo…

 

 

 

 

Tuhle knížku jsem si koupila v dubnu, můj milý mi ji přivezl z Prahy a já jsem na ní děsně natěšená a hrozně už jí chci číst, ale bohužel jsem se k ní ještě nedostala. Takže doufám, že v létě ano, tuhle knihu jsem chtěla už moc dlouho, jsem na Dvojčata hodně zvědavá.

 

 

 

No řekněte, neznačí už ten název o tom, že to v létě musím přečíst? Knížku jsem dostala k svátku, což bylo už někdy v únoru a ještě jsem se k tomu nedostala. Musím zjistit, jak to s Taťánou a Alexandrem nakonec dopadlo, takže Letní zahrada na seznamu letního čtení nesmí chybět.

 

 

 

 

To by byly knížky, které chci za léto URČITĚ přečíst, každopádně počítám s tím, že jich bude mnohem víc! 😉 A co se vy chystáte číst v létě?

 

7 Replies to “Knihy, které chci číst v létě”

  1. Snad to všechno zvládneš přečíst 😀 🙂

    Než jsem tě poznala je dobrá kniha 🙂 a Poslední dopis od tvé lásky si chci taky někdy přečíst.
    Já budu na začátku prázdnin číst Zlodějku knih.
    Dál chci přečíst Harryho Pottera 6 a 7. Sérii Legenda. Pokání. Grace kněžna monacká. Jana Eyrová.
    Doufám, že to všechno zvládnu :DD

  2. Páni, budeš mít napilno :DD To já budu muset prázdniny věnovat povinné četbě, ať mám něco k maturitám :/ Každopádně se těším na recenzi Cena nevinnosti a Na hraně zapomnění, protože už jsem nad nimi uvažovala. 🙂 STejně jako Nepřítel mého nepřítele 🙂

  3. Jé, tolik zajímavých knih… Snad to všechno stihneš za prázdniny přečíst :).
    Já mám v plánu si přelouskat Janu Eyrovou, Egypťana Sinuheta, Saturnina, První stříbrnou knihu snů a pak Nadpozemskou, Zasvěcenou a Nespoutanou od Cynthie Hand :D.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *