Dopisy pro Virwen – Osm

Nemám náladu číst si jména těch holek. A proč vlastně? Když mezi nimi nejsi ty, je to k ničemu. Ach, ach, ach, ach, ach, ach, ach…. Možná sis všimla, že mám ACH náladu. Ach, ach ach, ach… Co mám dělat? Co mám dělat? Co mám dělat??? Ach, ach ach… Ach… Asi jsem zešílel.
Ach… Dneska jsem si opakoval matematiku. Zjistil jsem, že jsem měl v minulém dopise chybu. Těch dívek bylo 18, ne 19. Hrúúza a děs, co? Ach… Neumím už vážně ani počýtat! počítat! Nejspíš se vrhnu na mluvnici… Ach… jsem ztracený případ.
Dnes večer to bude již sedmá noc. A já nevím, nevím co si bez tebe počnu? Ach…
Vzpomínám si, že kdysi byla jedna holka. Jmenovala se Tora a byla vážně divná. Pořád jenom vzdychala a šílela jak je všechno nefér a jak je život hrozný! Měl jsem jí rád, ale byla divná…
Normálně jsme se šli projít jako o parku. A to bylo!
Zafouká vítr- Ach, za chvíli z toho bude vichřice, ach, všechno se zničí, zemřeme… Ach, ten život je hrozný.
Kolem projde paní se psem- Ach, ten pes mohl té paní utéct. Ach, mohl být zlý, mohl m kousnout, mohl přenášet nemoci, mohla jsem zemřít, ach, ten život je hrozný, co všechno se může stát…
Někdo ji pozdraví- Ach, mohl pod tím myslet něc ošklivého, mohl mě urazi, psychicky zničit, mohla jsem spáchat sebevraždu, ach ten život je tak zlý a nedobrý.
A to jsem řekl jen setinu z těch jejích povzdychů! Ach… Možná je to všechno její vina! Ach, ach, ach… Každopádně mi chybíš. Vrať se. Vrať Se. Vrať SE! VRAŤ se. VRAŤ Se. VRAŤ SE! Vrať seeeee :'( :'( :'(. Ach, ach, ach ach ach!
Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach, Ach, ach Ach, ach Ach, ach Ach, ach Ach, ach Ach, ach Ach, ach,ach,ach,ach, ach,ach,achachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachachach!!!!! Už to bez tebe nevládnu, prosím, vrať se mi má dahá!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *