Dopisy pro Virwen – Dvanáct

Speciální Vylentýnský dopis! Po pravdě mi Domča trochu začíná lézt na nervy, protože neustále íše MOJÍ snoubence a je mu to jedno. Je to otrapa, já už bych ho hnala. Ale, ale… nebudu zlá, ještě by si to přečetl a udělal by něco nepředvídatelného. Co budu povídat, užijte si zbytky dne lásky a mějte se fanfárově. 😉 NikaR

12. SPECIÁLNÍ VALENTÝNSKÝ DOPIS
—-
Dnes nechci psát nikomu jinému, jen tobě, má milovaná! Protože dnes je den všech zamilovaných, dnes je den lásky! Dnes je Valentýn! 14. února. Nechtěl jsem ti v tento den své city vyznat, měl jsem strach, co si pomyslíš, proto ti píšu anonymně. (Jako bys nevěděla, kdo to je, že?) Tak vyslyš má slova, v tento lásky den, má drahá, ať pochopíš, co na srdci mém spočívá a patří to tobě! Vlastně celé mé srdce patří tobě, chci ti ho dát, jen si ho třeba sněz! (Vím, že nejsi upír asi, doufám, že ne, protože ta tvá náklonost ke Stefovi mě zaráží, měla by jsi nenávidět všechny kromě mě! Fajn, jsem sobecký,  avšak pro mě jsi vším!)
Dám ti cokoliv, dám ti třebe šedé z nebe (pamatuji si na doby kdy bylo nebe modré… zlaté časy!) dám ti všechny dva oceány, dám ti všechno, přinesu ti poslední dub v tomto světě, přinesu ti Glunce, ale i dávno vyhaslé Slunce! Dám ti všechny měsíce, co má planeta Země! Dám ti cokoli, ale hlavně mou lásku!
Miluji tě má drahá! Tak moc tě miluji! A je mi líto, že do našeho vztahu leze Líba. Vážně, poslala mi také valentýnský dopis, stálo v něm:
Dnes nechci psát nikomu jinému, jen tobě, můj milovaný! Protože dnes je den všech zamilovaných, dnes je den lásky! Dnes je Valentýn! 14. února. Tak vyslyš má slova, v tento lásky den, můj sexy kocourku, ať pochopíš, co na srdci mém spočívá a patří to tobě! Vlastně celé mé srdce patří tobě, chci ti ho dát, jen si ho třeba sněz! (Vím, že nejsi upír, ale kočkodlak, avšak pro mě jsi vším!)
Dám ti cokoliv, dám ti třebe šedé z nebe (pamatuji si na doby kdy bylo nebe modré… zlaté časy!) dám ti všechny dva oceány, dám ti všechno, přinesu ti poslední dub v tomto světě, přinesu ti Glunce, ale i dávno vyhaslé Slunce! Dám ti všechny měsíce, co má planeta Země! Dám ti cokoli, ale hlavně mou lásku a mé pružné tělo na kolik nocí si jen budeš přát! (Klidně i na dny, kocourku.) Tvá milovaná Líba
 
Dobrá, možná jsem použil některé výrazy z jejího dopisu pro ten pro tebe, ale snad to nevadí, já se vyjadřoval slušněji! Ta holka prostě ne a ne mě nechat na pokoji a nemůže pochopit, že už o ni nejevím zájem! I když přemýšlím, že bych té zmíňky o nocích mohl využít, protože s tím sexy tělem má recht, to se musí nechat. Smaž ze své paměti prosím tuto větu! Jsem totální idiot, měla by jsi mi to srdce vyrvat. Ale co. Přestaňme mluvit o Líbě.
Ty jsi totiž ozdobou tohoto dne, má milá, krásná,má nádherná a dokonalá Virwen, které patří má láska, které patřím já. (Pokud mě Líba neukradne) Mohl bych ti psát pořád! MILUJI TĚ! MILUJI TĚ! MILUJI TĚ! Ach, Virwen, MILUJI TĚ!
Nikdy na to nezapomeň,
s láskou tvůj milovaný kočičák Dominick Anonim Anonym

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *