Lovestory k pohledání

Hledání vytouženého Krabáka nebylo nikdy snadné, ale kdy jindy je lepší čas na hledání lásky než léto? Hannah a Sam však hlavně chtějí mít za sebou už své poprvé a ukáže se, že to není tak úplně snadné. Zvlášť když existují kamarádi, kteří všechno často ještě zkomplikují…

Upřímně jsem byla z knížky příjemně překvapena. Ten dodatek „Totálně trapná lovestory“ je asi docela přesný, jenže většina mladičkých lovestory, nemluvě o knížkách, ale zkrátka o životě, bývá totálně trapná. Živě si dovedu představit, že něco takového by se klidně stalo, přece jen jsem ve stejném věku jako Hannah, Sam a jejich kamarádi a dobře vím, o čem mluví.

Není to ale jen lovestory. Setkáváme se i s problémy přátelství a zkrátka všech komplikací, které nastávají, když je vám osmnáct a lidé od vás náhle příliš očekávají.

Často se o knížkách říká, že jsou vtipné, ale upřímně – tady jsem se vskutku nasmála, lidé po mně podivně pokukovali, čemu se pořád tak směji.

Je to vtipné, je to čtivé – celou knížku jsem přečetla za jeden den a vůbec to není trapná romantika, kterou bychom hledali jen v knížkách. Je to takové, jaké to v životě bývá, trapné, nedokonalé… opravdové. Není to žádná přelomová literatura, jen obyčejný příběh ze světa teenagerů, ale ve svém žánru je to jedna z nejlepších knížek, co jsem četla. Na léto jako dělaná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *