Jak jsem organizovala Poznej FI 2019

Přidej se k nějakému spolku, říkali. Bude to bezva, říkali. Najdeš si kamarády, říkali.

Fakt? Tak jo, protože kamarádi jsou něco, co mi žalostně chybí, řekla jsem já. Vskutku, tohle mi nejde, nevím, jak na to, seznámit se s lidmi na vysoké je tak těžké. Tak proč ne? A proč se rovnou nezapojit do organizace nějaké akce?

Šla jsem do toho a začala organizovat Poznej FI, víkendovou akci pro středoškoláky. Neměla jsem příliš očekávání, bála jsem se, že mě to nebude bavit, že mi to vůbec nepůjde, děsila mě práce v týmu, ale zároveň jsem se na to těšila. A co dodat, bylo to super. Za rok chci jít do toho znovu!

Píšu o tom s odstupem, abych vstřebala svoje pocity, protože celá akce pro mě byla vážně silný zážitek. A nejen akce, ale i příprava. Hrozně mě bavilo chodit na všechny porady, naučila jsem se na nich cítit příjemně a lidi, které jsem poznala, jsou super. Hodně mi tahle zkušenost zpříjemnila první semestr a asi jsem si o něco víc oblíbila fakultu.

Nebylo to úplně lehké, upřímně jsem si občas připadala naprosto neschopně, že se mi věci nemohou povést, že na to nemám, možná proto jsem fakt ocenila, že projednou něco nedělám sama, jak mívám ve zvyku, že se vždycky najde někdo, kdo je ochotný mi s něčím pomoct a poradit.

Cítím, že taková činnost dává celému studiu na vysoké úplně nový rozměr, najednou to prostě není jen škola. Určitě se chci zapojit do organizace dalších akcí.

Takže jo, přidat se ke spolku bylo boží rozhodnutí. Jedno z nejlepších.

One Reply to “Jak jsem organizovala Poznej FI 2019”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *