Zombííí na druhou

No páni, kdo by to byl řekl, že první měsíc na střední škole je za mnou? Muhahá, těšte se a děste se, výpisky alá jak se můj život změnil, když se ze mě stala středoškolačka. A tak trochu vysvětlení, proč si zombíček úplně zneaktivněj blog, ale… no fíha, je to fuška, děcka, je to fuška.

První bod – vstávání mě zabije. Normálně mě to fakt jednou zabije. Znova! A budu extra double zom-zombie. Vstávat v 5:20… tak jo, vstanu v 5:20, do 5:37 ležím v posteli, pak nestíhám, v 6:05 mi jede autobus a co teď? No jéj, ještě že to mám k autobusáku sotva dvě minuty cesty… pokud se nezabiju při přebíhání kolejí, což se mi ale děje jen tak – skoro vždycky. Navíc si říkám- joo, dneska půjdu spát v půl desáté abych se vyspala. A víte co? Čtvrt na dvanáct a sakrá, jak se to mohlo stát? Toť k neodolatelnosti mého přítele a jak je těžké s ním přestat chatovat. Jo, když budu celý rok spát takových šest hodin, budu za chvíli i vypadat jako zombie!

K tomuhle všemu… mám hrozné dojíždění, fakt že jo, ale to bych opomenula. Při čekání na autobus a v autobuse se dá totiž skvěle číst, aniž by se kdekoli objevoval rušivý element. Jindy na čtení prostě čas nemám, takže jsem za tyhle chvilky čekání vděčná. ALE když prší, mrznu a zastávka je vysklená a fouká tam… zabíjet, zabíjet, zabíjet – viděli jste někdy zmrzlého zombíka? Ne? Po tomhle sakramentsky uvidíte! Moje jediná zimní bunda je roztržená.

Učení… nikdy jsem se neučila, nikdy, a teď? Nestíháám. Takových testů co připadly hned na začátku, toho teda je. Ale zatím mám ze všeho skoro plný počet kreditů a až na jednu dvojku z matematiky samé jedničky. Umh… o tom si ještě popovídáme v listopadu, hah.

Co se týče blogové aktivity, je mizivá. Domů se dostanu nejdříve v půl páté, vyjímečně, opravdu vyjímečně v půl čtvrté, leckdy až v sedm, chci si chvilku odpočinout, kouknu na facebook, jdu se učit a jéj, devět hodin a abych šla spát. Pochopte tedy, že nejsem líná se vám věnovat (ta joo možná trošilinku, ale po těch malinko hodinách spánku – divíte se? Sákra, dospívám, měla bych spát devět hodin!) Ale, ale… snažím se. Fákt. *smutně na vás dělá psí oči*

Jinak mám třídu plnou pošuků. Ale jsou fájn. Najdou se tu nějací SuperWhoLoci, či alespoň něco z toho, většina kluků je suprová, většina holek taky, lidé, s kterými jde mluvit o knížkách a no… zatím se skoro ještě nikdo vzájemně nepozabíjel, což považuji za vskutku dobré znamení.

Učitelé? Pecka. Jsem mega spokojená. Když to srovnám se základkou… nejde srovnávat. Ty hodiny, až na fyziku, literaturu a informatiku, mě všechny fakt hodně baví. A ta škola… je krásná. Fakt na pohled krásná. Úplně se vám líbí v ní být. 😀 A celkově je to tam všechno boží. :3 Pořád se netěším do školy a modlím se za páte, ale když už tam jsem, stojí to celkem za to.

A teď ten nejlepší bod z nejlepších – ve školní jídelně se dá jíst!!!
(Taky jsem od září pěkně přibrala, no jéje.)

3 Replies to “Zombííí na druhou”

  1. Totálne ti rozumiem 😀 Stredná je fajn ale len preto, že sa mám na koho každý deň tešiť. Inak je to riadny žrút času a word som na viac ako 5 min. otvorila až včera. Čo ma samozrejme veľmi štve, pretože som si povedala, že písanie rozhodne zanedbávať nebudem.
    A to kvantum informácii. Shit 😀
    Inak to vstávanie ti teda nezávidím.

  2. To znám. Pro mě měl být nástup na střední obrovskou šancí na nový začátek, ale nakonec to byla jen katastrofa, která mi jen dopomohla k mému současnému stavu.

    S dojížděním to je takové těžké, jak člověk musí vstávat dřív a když mu ujede autobus/vlak tak je to ještě těžší. Na druhou stranu jsem ale ráda, že to máš ve škole takovéhle celkem fajn lidi, to je moc dobře 🙂 Doufám, že si tě budou vážit. (Na tak úžasnýho člověka jen tak nenarazí, tak by si toho vážně měli vážit) A přeju ti, aby se ti i po delší době ve škole líbilo 🙂

  3. To chápu, já jsem teprve v deváté třídě a nad střední teprve přemýšlím, ale i tak to je hukot 😀 Naštěstí nemusím nikam dojíždět, ale příští rok mi nejspíš nic jiného nezbude 😀
    Docela mě to děsí, protože já se už teď musím pořádně drtit angličtinu, ruštinu a děják, co teprv na střední? 😀 A ještě budou údajně povinný přijímačky, takže vážně nevím, jestli mě na nějakou školu vezmou :/
    Přeju ti hodně štěstí, určitě to zvládneš, začátky jsou vždycky nejhorší, ale po chvíli to už bude zase v pohodě 🙂 Seznámíš se se systémem a za chvíli to bude úplně v pohodě 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *