Následujte své srdce

Název: Následujte své srdce

Originální název: Follow Your Heart

Autor: Andrew Matthews

Počet stran: 144

Nakladatelství: Baroque Partners

Nikdy jsem nečetla žádnou takovou literaturu, když jsem však uzavřela spolupráci s nakladatelstvím Baroque Partners, rozhodla jsem se to vyzkoušet. A tak se ke mě dostala kniha Následujte své srdce. 

Následujte své srdce nás (překvapivě) pobízí k tomu následovat své srdce. Zaměřuje se na hledání pozitiv v našem životě, snaží se změnit náš postoj k životu, je obohacena obrovskou dávkou životní filosofie, pomáhá naleznout vnitřní klid a v důsledku má snahu zjednodušit život. Najít v životě štěstí, dosáhnout úspěchu. A co je nejlepší – kniha funguje okamžitě. Nepotřebujete nic, abyste se řídili podle knihy. Prostě můžete najednou začít.

Kniha není jen poučná, je také ohromně zábavná! Andrew píše vtipně, obohacuje knížku spoustou příběhů, dává skvělé rady a tipy na život. Navíc je také šikovný kreslíř a všechny kapitoly doprovází vskutku zdařilé karikatury.

Nikdy mě nenapadlo, že by mi mohla nějaká kniha změnit život ze dne na den. Že by byla kniha, která by mě naučila být šťastná, všechno co dělám dělat ráda, pomůže mi jít za všemi svými sny. Ale po přečtení Andrewovy knihy jsme změnila názor.

Víte, knížka Následujte své srdce změnila můj život. Úplně. Než jsem si knihu přečetla, byla jsem šťastná jen kvůli lékům, které mi zakazovaly být nešťastná. A myslela jsem si, že když nejsem nešťastná, znamená to, že jsem šťastná. Věřila jsem tomu, ačkoli jsem v hloubi duše cítila, že tomu tak není. A při pohledu zpátky vidím, jak jsem se spletla. Teď si dovolím říct, že jsem šťastná. Doopravdy. A ne díky lékům, ne díky věcem, které všichni radili. Jsem šťastná díky Andrewovi Matthewsovi!

Tuhle knížku by si měl přečíst každý. Udělejte to, protože tahle kniha je recept na štěstí, úspěch a lepší život. Naučíte se v těch 150 stránkách víc, než se leckdo naučí za celý život. Ačkoli třeba tuhle literaturu nečtete, udělejte výjimku. Já ji udělala a je to jedna z nejlepších věcí, kterou jsem kdy mohla udělat. Kdyby si tuhle knihu přečetli všichni – svět by byl takový jiný – hezčí, víte.

Snad není třeba dodávat, že se mi kniha líbila. Více než líbila. Je to něco, co jsem potřebovala, co zaplnilo prázdné místo, chybějící část mozaiky štěstí, kterou jsem hledala. Je to neskutečně úžasná kniha.

rdjžtrdjžtrdjžtrdjžtrdjžt

 

Moc děkuji nakladatelství BAROQUE PARTNERS za poskytnutí recenzního výtisku.

3 Replies to “Následujte své srdce”

  1. Wow, to som neskutočne rada 🙂 spoluprácu s Baroque Partners som uzavrela aj ja, prvý recenzný výtlačok som si vypýtala The Go-giver – Dej a bude ti dáno a ty si ma navnadila na knihu tiež :3 ďakujem.

  2. To je dobře, že teď už jsi opravdu šťastná. Já osobně jsem poslední dobou dost zmatená- kolem mě jsou všichni v depkách a blbé náladě, a mám pocit, jako bych byla jediný, kdo se usmívá. Ale snad se to teď zlepší 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *