Zaprvé bych vám chtěla velmi poděkovat, že jste mě poctili svou návštěvou v tomto zámku! 🙂 Jsem dobrá hostitelka – bránu mám pro vás vždy otevřenou, tedy pokud se zrovna v zámku něco neopravuje.
Jsem tak trochu jiná princezna – mrtvá-nemrtvá – zombie princezna, ale nebojte, vás nekousnu, pokud nebudete tropit neplechu.

Co v mém zámku můžete najít?

Můžete nahlédnout do mého zápisníku, kam se vypisuji ze svého všedního života, povídám o tom, co jsem zažila a zkrátka jde o něco jako deníček.
Pokud si budete chtít přečíst, nad tím takový zombík přemýšlí, pak se skloňte nad mou myslánkou a ponořte se do mých myšlenek, názorů, pocitů a úvah.
Mou velkou vášní je psaní – píšu povídky i bádničky, jednorázové i na pokračování, z čehož třeba jednou vzniknou další knížky. Pokud chcete zavítat do tajích koutů mé velké fantazie, pak je tu právě literárno.
Další mou láskou jsou knížky, čtu už dvanáct let a velmi ráda. Mé recenze na knížky si zde můžete rovněž přečíst.
Projekty jsou velká zábava a já se do nich ráda zapojuji – do všeho čeho se princeznička zapojuje smíte nahlédnout v Projekty a meme.
Další láska mého života je hudba a nedávno jsem se rozhodla, že bych se s vámi chtěla podělit o krásy hudby, kterou miluji a nechala v zámku vystavit hudební salónek, hudebno má pro vás již své dveře odemčené!
A nakonec se tu nachází můj dívčí koutek, kam se jednou za čas chystám psát o princeznovské módě a všem co se týká vzhleduod princezny, která není jako všechny – nezapomeňte, pořád je to mrtvá-nemrtvá! 😉

Mimo jiné se také věnuji psaní knížek, na kontě mám tři vlastní knížky, dvě si můžete zakoupit v obchůdku. Pokud byste chtěli nejprve vědět, co si o mých knížkách myslí ostatní, pak nahlédněte do recenzí o mých knížkách, kde si můžete přečíst názory ostatních.

No a nakonec – nezapomeňte, že zombík musí něco jíst! Mám svou zásobu toho, co pravidelně užírám a přišlo mi to na chuť – své oblíbené a spřátelené blogy. Pokud i vy byste chtěli uzavřít přátelství se zombie zámkem, budu jedině ráda! 🙂

Mimo vaše články ráda papám komentáře, takže mě nenechte hladovět – každá zpětná vazba mi vždy udělá velkou radost a zcela zaplní můj věčně hladový žaludek! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *