Duše existence

Anotace: Byly nejlepší přítelkyně. Až do doby, kdy mezi ně vstoupila temnota. Hodiny jejich času nemilosrdně tikají. A dvě nejlepší kamarádky stojí proti všem. Mohou vzporovat bohům? Nebo temnota tentokrát boj vyhraje? Myslely si, že už to nemůže být horší, ale spletly se. Brzy se ony samy staví proti sobě. Je přátelství silnější než temnota?

Počet stran: 269

Rok vydání: 2012

Cena: 184 Kč,-

KOUPIT KNIHU

Sedmička

obálka-sedmička-vbAnotace: Jaké to musí být, žít ve světě pod ledem, kde člověk nemá právo ani na vlastní jméno, kde oheň je věčný nepřítel a kde barvy jsou vašim očím zapovězeny? Pro někoho nepředstavitelné, pro Sedmičku každodenní rutina. Nikdy nechtěla nic víc, než být dostatečně dobrá v očích své matky a nakonec založit vlastní rodinu. Její život však nabere nečekaných zvratů, když společně s přáteli objeví důkaz o tom, že skutečnost, ve které dosud žila, je lež.

Počet stran: 127

Rok vydání: 2013

Cena: 108 Kč,-

KOUPIT KNIHU

Otrokem galaxie

Anotace: Před staletími zemřela Země a lidstvo obydleli část nově objevené galaxie. Muendo se v této galaxii narodil a život neměl nikdy jednoduchý, jeho světlo v temnotě života byla jeho milovaná Ij-shër. Její smrt je pro Muenda zásadním zlomem a chlapec se rozhodne život od základu změnit. Změny jsou však větší, než by si přál a brzy jim podléhá nejen on a jeho přátelé, ale pro celou galaxii…

Předpokládaný počet stran: 350

Předpokládaný rok vydání: 2015

(obálka NENÍ oficiální)

One Reply to “Mé knihy”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *