Na hraně zapomnění

Název: Na hraně zapomnění

Originální název: The edge of never

Autor: J. A. Redmerski

Počet stran: 400

Nakladatelství: YOLI

Camryn Bennettová je unavená monotónním životem, jaký vede většina lidí. Chtěla by žít každý den jinak, cestovat po světě a nikdy netušit, co dalšího si pro ni další den připraví. A když se ošklivě pohádá se svou nejlepší kamarádkou, zkrátka se sbalí, nasedne do prvního autobusu a vydává se na svou cestu nikam. V autobuse ale potkává Andrewa Parrishe.

Andrew je na cestě za svým umírajícím tátou a jejich cesty se spojí. Padnou si do oka a rozumí si více, než by se zdálo. Dohodnou se, že budou nadále cestovat spolu – jen jako parťáci pro cestu po světě, nic víc, nic méně. Pomalu se ale mezi nimi začíná rodit láska a ani jeden už nedokáže zapírat, že po sobě neodvratitelně touží.

Knížka je vyprávěna střídavě z pohledu Cam a Andrewa. Cam je sympatická slečna, která chce od života něco víc, než se jen utápět ve vzpomínkách na svou zesnulou první lásku, chodit každý den do stejně nudné práce a prožít život s klapkami na očích. Ta holka sdílí všechny mé sny a přání, vystihla věci, po kterých toužím, její osobnost se mi zalíbila a postavu Camryn jsem si vskutku oblíbila.
Andrew je… áwww, prostě Andrew. Andrew je zase ztělesněním kluka mých snů. Do toho chlapce jsem se zamilovala, jako už dlouho do žádného knižního hrdiny, je dokonalý a úžasný a má nová životní láska. Už jen kvůli němu musí být knížka skvělá.

Z počátku jsem toho na knize moc neviděla, zdála se průměrná, trochu nudná a dělalo mi problém se začíst a do příběhu se vžít. To se ale brzy změnilo a já začala být na příběhu Camryn a Andrewa závislá a od čtení jsem se nemohla odtrhnout. Všechny body navíc pro popisy sexuálních scén. J. A. Redmerski o tom psát doopravdy umí a snad poprvé jsem se setkala v knížce s takovým sexem, který hrdinům čtenář věří.

Ačkoli jsem ze začátku byla dost zklamaná, knížku jsem si nakonec zamilovala. Děj byl jasně předvídatelný, ale já si jej naplno užila. Romantický příběh Camryn a Andrewa je dokonalý a byl ztvárněn na jedničku. Knížka jednou chytne a pak už nepustí, zahraje si i na vaše emoce a budete všechny zážitky prožívat spolu s hrdiny. Na hraně zapomnění je zkrátka úžasná knížka.

rdjžtrdjžtrdjžtrdjžtrgrggg Recenze je psána pro DatabázeKnih.cz

2 Replies to “Na hraně zapomnění”

  1. Knihu už jsem několikrát viděla, ale bohužel jsem si ji nikdy nekoupila, což byla nejspíš chyba. Všichni ji vychvalují a píšou samé kladné recenze. Hezky napsané to máš, asi bych si to opravdu měla koupit. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *